Eerste toerrit 2017

Eerste toerrit 2017 – 30 april

Om 9:00 verzamelden 11 leden van de MCDU bij de Staver. Het was zonnig met een stevige wind. De rit begon: via Oude-Tonge achterlangs en parallel aan de N59 naar Hellegatsplein.

We passeerden Oudemolen, Klundert, Zevenbergen, Zwartenberg, Etten-Leur, Prinsenbeek, Breda, Galder en bij Strijbeek de grens over-welkom in België!

In Ulicoten waren we weer terug op Hollandse bodem waar het inmiddels de hoogste tijd was voor een sanitaire stop en een bakje koffie. Dat werd uiteindelijk Baarle-Nassau en we waren daar niet alleen. De rit vervolgde richting België, Turnhout, Ravels, bij Gorp weer terug in Nederland, Goirle, Riel, Gilze, Rijen en we in Oosterhout een eenvoudige doch voedzame lunch nuttigden op een zonnig terras.

Na de lunch gingen 2 leden op eigen gelegenheid terug naar waar ze naartoe gingen en met 9 man vervolgden we onze rit naar Drimmelen – druk in de haven was het wel-, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Hoekske, Zevenbergen, industrieterrein Moerdijk, nooit geweten dat dat zó groot is. Dan weer door Klundert waar ze leuke doodlopende woonwijken hebben.

Klein stukje terug op onze schreden gekeerd, dan weer via leuke, smalle dijkjes en we via de achterdeur bij Willemstad uitkwamen. Bekende parallel route langs het Hellegatsplein waar we op de Schaapsweg de eind-pauze hielden.

Lies, nogmaals bedankt, het was een leuke rit om het seizoen mee te beginnen!!

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door Bram. Markeer de permalink als favoriet.

Reacties zijn gesloten.