Toerrit 14 Mei

Toerrit 14 mei 2017 (enkele foto’s staan in het fotoalbum)

Even na 10:00 hadden zich 9 motoren en 11 motormuizen verzameld en kon de rit beginnen.

Het weer was prima, weinig wind en een zonnetje. Voorrijder John had ons al voorbereid op een flink stuk rijksweg en dat ging via Oude Tonge, de N59 naar Hellegatsplein, de A29 richting Rotterdam, de A15, A4 door de Beneluxtunnel, de A20 tot aan Kleinpolderplein en op de A13 namen we afslag Delft. Door een klein stukje Delft gingen we richting Biesland waar het best druk was met hardlopers. Tijd voor een pauze bij Het Rieten Dak wat nog niet echt open was vanwege een Moederdag brunch maar toen we eenmaal op het terras gingen zitten kwamen ze al snel vragen wat we wilden drinken enzo.

Het was goed toeven op het terras!

De rit ging daarna over enigszins smallere wegen en leidde ons naar Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, het Hoge Bergse Bos, het Lage Bergse Bos, bijna over de Molenlaan in Rotterdam, het Lage Bergse Bos, het Hoge Bergse Bos (we hebben de skihelling van beide kanten goed kunnen zien!) en naar Bleiswijk waar we een prima lunch nuttigden bij de Pannenkoe.

Toen we daar weer vertrokken deed het een beetje spetteren maar dat duurde niet zo lang. De rit ging verder naar Moerkapelle, Waddinxveen, langs de Reeuwwijkse plassen, Gouda en een koffie/plaspauze bij de Mac in Moordrecht.
De polderwegen werden A wegen: A20, A16, A15, A29 en bij de Shell was de laatste stop, hierna ging iedereen zijn eigen weg.
Leuke rit John, dank!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door Bram. Markeer de permalink als favoriet.

Reacties zijn gesloten.