Omschrijving

De Uitlaatklep is een club waar motorrijden en gezelligheid voorop staan.

Gedurende het motorseizoen dat ongeveer van april tot eind september loopt wordt eenmaal per drie weken op zondag een toerrit gereden. De bestemmingen zijn heel verschillend. Bij het bepalen van de bestemming wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de leden. Zo rijden we bijvoorbeeld een ANWB-route of we gaan naar een motorevenement, of museum. We vertrekken om 10.00 uur en zijn meestal rond 17.00 of 18.00 uur weer thuis. Tijdens de rit wordt vrij rustig gereden en stoppen we regelmatig om een bakje koffie te drinken of om iets te eten.

Naast de toerritten is er voor de liefhebbers ook de mogelijkheid om een lang weekend met elkaar op stap te gaan naar bijvoorbeeld de Veluwe, Limburg, Eifel of een andere bestemming. Ook worden er regelmatig andere activiteiten georganiseerd zoals een technische dag, een gourmetavond en een puzzeltocht. M.C. de Uitlaatklep is een club voor jong en oud en het maakt het niet uit of je met een grote of kleine motor komt. Gezelligheid en toeren staan centraal!

Nieuwsgierig geworden?
Denk je na het lezen van deze info, ja van deze club wil ik lid worden. Wil je een keer meerijden met een toertocht om de sfeer te proeven, dan kan dat. Kijk op de website of op verzoek stuurt de secretaris of de toercommissaris een toerkalender toe. Zoek een rit en datum uit en bel even met Dick Wisse, de toercommissaris (06-46436997) Hij vertelt je dan waar en hoe laat we verzamelen.

Lid worden
Als je lid wilt worden moet je minimaal 18 jaar zijn, in het bezit zijn van een motorrijbewijs en een motorfiets met kenteken. Ook is er de mogelijkheid om gezinslid van de club te worden. Je kan gezinslid worden als je de levenspartner of een inwonend kind van een lid bent. De contributie voor leden is gesteld op € 35 en voor gezinsleden op € 15 per jaar.