Rondje Zeelandbrug

Gestart vanaf de Staver in Middelharnis gingen we op weg met 10 motoren. Vandaag stond de Zeelandbrug route van GPS tracks op de Garmin van Piet. Hij zou vandaag voorrijden. Het begon eigenlijk zaterdagavond al met de downloaden van de rit in de Garmin. Piet had Dick nog laat gebeld voor hulp, want het lukte niet al te best vertelde hij. Uiteindelijk toch gelukt en Piet heel blij in slaap gevallen om de volgende dag fris te zijn om voor te rijden.

Om 10 uur vertrokken en Dick had Piet ook nog verteld dat de rit wel in Zundert begon, maar hij de rit wel bij Oude Tonge op kon pakken want daar komt de route langs. Zo gezegd zo gedaan en Piet op weg met zijn volgers. Over de stadse dijk naar de schaapsweg waar de route werd opgepikt. Via Willemstad haven langs vele polderwegen, dijkweggetjes en kleine dorpjes Brabant in. Na onderweg even overlegt te hebben zijn we in Ruchpen op een terras beland voor een bakje koffie en thee met natuurlijk appeltaart met en zonder slagroom.

Weer verder gereden door nog een stukje België richting zeeland. In Yerseke vervolgens geluncht. Geen Mosselen maar wel een vis en garnalen op een mooi bord opgemaakt als Bordje Delta. Tevens wat frietjes en brood met kruidenboter erbij. Een glaasje fris om alles weg te spoelen en weer op de plof om verder te rijden. Richting Goes, Nog even tanken voor de motors met een kleine tank, daarna de Zeelandbrug en weer terug naar Middelharnis. Bij de Staver nog even nagepraat en de rit was weer voorbij. !90 km gereden bij mooi stralend weer met een beetje wind voor de afkoeling Een geslaagde dag met de MCDU

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.