Koudepoten rit

Koude Vuile Poten Rit 8 november 2015

Tegen 11:00 arriveerden de eerste motorrijders op de volle parkeerplaats bij de Staver.

We gingen met 10 motoren en 11 personen op pad. Dwars door Middelharnis via de modderige polder richting Stellendam. Over de Haringvlietdam naar Hellevoetsluis, via de Westdijk naar de Zwartedijk en door de polder naar Tinte.

Het weer is zeer aangenaam, er zijn veel mensen buiten, dan wel te voet, op de fiets of te paard.

Achterlangs Rockanje naar de Meidoorn waar we afstappen voor de eerste pauze en we zijn allemaal toch wel ietwat modderig geworden! Klagen bij voorrijder Dick had geen zin….

De stamtafel is vrij en we kunnen rustig genieten van een koffie met een uitstekend stuk appeltaart.

Na die pauze naar Oostvoorne en langs Kruiningergors naar Brielle, dwars door het dorp. We steken de N57 over en rijden alweer snel over de Maasdijk langs het Brielse Meer. We passeren Zwartewaal, Heenvliet, Geervliet, steken de Groene Kruisweg over naar de Ringdijk. Bij de volgende oversteek van de Groene Kruisweg moesten er aan aantal rijders wachten voor slagbomen, het bleek dat deze zijn voor de bus!? We wachten even tot de groep weer bij elkaar is en gaan richting Zuidland, wat we links laten liggen. Via de Zeedijk komen we in Hellevoetsluis waar we op het Zuidfront een kleine (rook & plas) pauze houden. Dan is het tijd om richting Dirksland te gaan, we rijden achterlangs Stellendam en Melissant en zijn even na 15:00 bij Fre.

De soep staat al lekker te geuren en het versgebakken brood komt even later.

Een mooie afsluiting van een mooie en gezellige rit.

Fre, hartelijk dank voor de gastvrijheid en iedereen die heeft meegewerkt aan deze gezellige afsluiting van het toerseizoen ook hartelijk dank!!

Jeanine