Verslag 23 Oktober

Toerrit 23-10-2016

Tegen 10:00 verzamelden de eerste rijders zich bij de Staver, het was aardig weer maar het werd al snel erg mistig. Totaal waren er 13 motoren, 14 personen. Tegen 10:15 vertrokken, één motorrijder kon te moeilijk starten en is niet meegegaan. Zonde Gert!
De mist werd te dik, het was niet meer verantwoord om verder te rijden en zijn we bij De Tram gestopt om een bakje koffie te doen en te wachten tot de mist op zou trekken.
De snelste pauzestop ooit!

Na de stop gingen we via de N59 richting Willemstad. Bij Willemstad de rijksweg verlaten en werd het leuk rijden over Heijningen, Dinteloord, Boompjesdijk, Bloemendijk, langs Bergen op Zoom, vliegbasis Woensdrecht waarna we in Huijbergen een prima lunch nuttigden bij Fleurian.
Het 2e deel van de rit begon vrijwel meteen in België, leuke wegen door de polder en de bossen, niet veel plaatsen aangedaan.  Middagstop bij de Moerse Bosssen in Klein Zundert, het was goed toeven op het terras.
Inmiddels was het 16:00, mooie tijd om terug naar Flakkee te gaan. De terugweg ging via Rucphen, Bosschenhoofd, Oudenbosch, Oud Gastel, Kruisland, Steenbergen, Philipsdam en de bekende weg langs Nieuwe-Tonge terug naar beginpunt. Tank was weer leeg, nog even napraten op P-plaats bij de Staver.

Was weer een leuke rit Johan, bedankt!!